מלרון לקחת או לא לקחת

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

22/11/2017 | 23:13 | מאת: אנונימי

שלום ד"ר אני מתלבט האם לקחת מלרון להודו. אהיה שם 25 ימים. איזורים שאהיה בהם- דלהי, אנדרה פרדש, טלנגנה, אגרה. מה אתה אומר האם לקחת? בנוסף, אני מפחד האם יש השפעות מהמלרון עליי, כלומר האם יכול לגרום לי למשהו תוך כדי הטיול/ אחרי הטיול? תופעות לוואי מהן? זה הפחד העקרי שלי. אשמח לתשובה , תודה

יש חילוקי דעות בין הרופאים לגבי הודו, יש הטוענים שיש שם מלריה ואחרים שאומרים ששיעור המלריה נמוך מאד. ההחלטה אם ליטול את הכדורים היא בידיך. לתרופה מיעוט של תופעות לוואי למעט מחירה שהוא גבה. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים