מלרון גורם לסחרחורת?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

10/11/2017 | 00:42 | מאת: שירן

אני בתאילנד. הייתי שבוע בצ׳אנג מאי ואתמול הגעתי לפוקט. לאורך כל התקופה לוקחת מלרון. בימים של טיסה או טיסות ארוכות לוקחת גם כדור נגד בחילות. לאורך התקופה כל יום מרגישה סחרחורת ברמות שונות - בבוקר יחסית קל וסמוך לנטילת התרופה סחרחורת משמעותית יותר. מתלבטת האם להפסיק ליטול מלרון. תודה.

הסיכון למלריה בתאילנד נמוך מאוד ובעיקר באזור משולש הגבולות בצפון מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים