ספארי קרוגר - היריון ומלרון - האם כדאי?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/09/2017 | 20:25 | מאת: אדם

היי, אנחנו שבוע וחצי בדרום אפריקה ועוד 3 ימים טסים לספארי קרוגר, שם יש סכנה למלריה לפי הבנתנו. גילינו אתמול שבת זוגתי בהיריון. האם אפשר לקחת את המלרון או שזה מסוכן להיריון? האם לא לקחת ולהיות שם בלי? האם עדיף לבטל את השהייה בספארי? תודה!

אין הוכחות לבטיחות של מלרון בהריון בעת הריון ניתן לקחת תרופה שבועית בשם לאריאם. נוטלים פעם בשבוע החל משבוע לפני הכניסה לאזור מלריה עד 4 שבועות לאחר יציאה ממנו - תמיד באותו יום בשבוע. ואפשר כמובן...לוותר על שהיה באזור שבו יש מלריה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים