זיקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

28/09/2017 | 00:29 | מאת: נטלי

שלום ד"ר, ברצוני להיכנס להריון .. אחי חזר ממקסיקו לאחר ששהה שם חודש.. אני מפחדת מאוד מנושא הזיקה.. האם אני צריכה להימנע מפגישה איתו? (חס וחלילה ...אינני יודעת אם הוא נדבק שם וגם הוא כמובן איננו יודע.. ) האם יתוש שעקץ אותו יכול להעביר את הזיקה חלילה אליי?

28/09/2017 | 21:25 | מאת: נטלי

אשמח אם תוכל לענות לי..אני ממש רוצה לפגוש אותו אבל חוששת..

אין כל בעיה לפגוש את אחיך - הזיהום עובר רק במגע מיני או עקיצת יתוש

02/10/2017 | 15:30 | מאת: נטלי

תודה רבה על התשובה ד"ר.. שאלתי היא האם יתוש שעוקץ אותו יכול להעביר את הזיקה חלילה אליי? (אינני יודעת אם הוא נדבק במקסיקו)..

מנהל פורום רפואת מטיילים