הדבקות בכלבת באכילה, האם הנגיף שורד באוויר? או במערכת העיכול?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/09/2017 | 14:25 | מאת: דניאל

שלום אני נמצא ביפן ואתמול הייתי באי מיאז׳ימה בו יש הרבה במבים משוטטים ויתכן שאחד מהם דחף את האף לאורז.. הסתובבתי כדי לקחת לו את השקית שניסה לחטוף, שלא יחנק, וקמתי מהר ורק אחכ פתאום הרגשתי חול באורז.. לאחר שכבר אכלתי.. ואני מפחד שזה חול מהאף של הבמבי ושאולי הוא פיזר רוק נגוע על האורז שהספקתי לאכול? או על החול? ניסיתי להתייעץ פה עם רופא במרפאה אבל האנגלית שלו לא היתה טובה מאד והוא לא התרשם ובעיקר שאל שוב ושוב אם יש לי כאב בטן או קלקול קיבה. מחר אסע לעיר גדולה יותר אבל אני מאד לחוץ ובאינטרנט לא מצאתי תשובה בהירה לכמה זמן הנגיף יכול לשרוד מחוץ לגוף. אודה לך מאד אם תענה לי תודה רבה ושנה טובה דניאל

לא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

27/09/2017 | 16:58 | מאת: תודה רבה רבה על התגובה המהירה

תודה

מנהל פורום רפואת מטיילים