האם רואים בבדיקת קולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

21/09/2017 | 22:33 | מאת: ליליאנה

שלום ד"ר.. האם רואים בבדיקת קולונוסקופיה נוכחות של טפילי מעיים במצלמה?

22/09/2017 | 03:35 | מאת: *&*&

ורציתי לשאול גם אם רואים את הסוג של התולעי מעיים ..

אם התולעים הם בגודל שמאפשר לראותם אין סיבה שלא יראו בבדיקה אנדוסקופית. היכולת לזהות את סוג הטפיל תלויה בידע מוקדם של הבודק. זיהוי תולעי מעיים נעשה בד"כ בבדיקת צואה. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

22/09/2017 | 09:10 | מאת: **&

עשיתי בדיקת צואה ולא ראו בה תולעים אבל אני ראיתי בבית בפי הטבעת הרבה תולעים לבנות קטנות.. לפי התיאור שלי אתה יכול לדעת באיזה סוג מדובר? יש לי את זה הרבה זמן וגם גרד בפי הטבעת שמפריע לישון, מה הטיפול לזה חוץ מוורמוקס?

הטיפול הוא כדור ורמוקס לכל בני המשפחה לאחר שבוע נוטלים כדור נוסף מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים