תרופה נגד תולעים דחוף..

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

16/09/2017 | 09:34 | מאת: שואלת

שלום אני סובלת מגרד חזק בפי הטבעת בעקבות תולעי מעיים שלא נותן לי מנוחה.. ראיתי אותן כמובן קטנות ולבנות אתמול ראיתי אחת קצת יותר עבה וכמה דקות, הייתה הקלה בגרד עם טיפול באסקאזול אבל עם סיום הטיפול הגרד חזר וגם התולעים.. קיימת בארץ עוד תרופה נגד תולעים?? והאם בקולונוסקופיה רואים את התולעים??

ממליץ על כדור של (VERMOX (mebendazole כדור אחד ולאחר שבוע שוב כדור אחד מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

16/09/2017 | 12:59 | מאת: .3

לקחתי כבר וורמוקס וזה לא עבר לי רק הוקל הגרד לזמן מה והגרד חזר וגם התולעים.. אין עוד כדור אחר יותר חזק ממה שלקחתי?

כמו שכתבתי יש ליטול מנה נוספת לאחר שבוע

18/09/2017 | 12:50 | מאת: 22

אבל זה מה שעשיתי. יש עוד תרופה נגד תולעים חוץ מוורמוקס?

מנהל פורום רפואת מטיילים