שריטה מקוף בויאטנם טיפול נדרש....

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

15/09/2017 | 00:07 | מאת: ארז

שלום בני נשרט שלשום בידו ע"י קוף(מהיד של הקוף) הנמצא בכלוב בפארק הלאומי באי קאט בא בויאטנם השריטה שטחית והיה קצת דם אך לא הייתה נזילת דם. החשש שלנו מכלבת. לפני היציאה לטיול הוא קיבל 3 מנות של כלבת במרפאת מטיילים בישראל. הוא ראה רופא היום במרפאה בהאנוי שמומלצת למטיילים . הרופא אמר שהשריטה קלה ואין צורך לחיסון נוסף ואין מה לחשוש. מאחר ואני חושש מהדבקות מכלבת אני מוטרד ורוצה להבין האם לא כדאי לקחת בכל מקרה 2 מנות של כלבת. אודה לתשובתך

בהאנוי ישנה מרפאה של רופא ישראלי בשם רפי קוט. את יכולה להפנות את בנך למרפאה שלו לייעוץ נוסף. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים