חיסון TBE בנסיעה ליער השחור

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

10/09/2017 | 20:25 | מאת: תאופיק

שלום אדוני אנחנו משפחה זוג הורים ושני ילדים יחדה בת 10 (חולת סוכרת) למידע כללי ילד בן שנה שנתיים נוסעים בשנה הבאה ליער השחור בגרמניה למשך 12 יום . טיול מגוון בכל מיני אזורים אך לינה קבועה בתוך בית. ואני מעוניין לשאול האם כדאי ורף מומלץ להתחסן נגרד הקרציות ביער לוירוס TBE

מומלץ להתחסן הבעיה היא שהחיסון לא זמין בארץ, נסה בלשכות הבריאות המחוזיות. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים