חיסון- דלקת מח הנגרמת מקרציה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

10/09/2017 | 01:25 | מאת: כרמית

בתי טסה ליפן בעוד שלושה שבועות לחודשיים טיול ואחר כך לטיול במדינות שונות במזרח. ראיתי היום שיש חיסון נגד דלקת מח הנגרמת מקרציה. לא ברור לי אם הוא חלק משגרת החיסונים שמקבל כל מטייל במרפאות המטיילים. אם, לא האם מומלץ לה לקבל את החיסון ואם כך, כיצד תוכל לעשות כן בהקדם תודה רבה

נראה שאת מתכוונת לחיסון כנגד קדחת המח היפנית שעוברת באמצעות עקיצת יתוש. אכן במרפאות המטיילים מחסנים כנגד המחלה לנוסים לתקופות ארוכות. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים