דלקת המוח היפנית שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

07/09/2017 | 11:39 | מאת: רן

שלום, אני טס ב12.9 לויאטנם לחודש וחצי, קיבלתי מנה אחת של חיסון דלקת המוח היפנית והיום הייתי אמור לקבל מנה שניה. אני עם אנטיביוטיקה ופרדניזון והרופאה שלי אמרה לי לא להתחסן. רציתי לדעת מה כדאי לעשות והאם אפשר להשלים את החיסון כשאחזור

כדאי היה לפרט למה אתה מקבל את האנטיביוטיקה ואת הקורטיזון ולאיזו תקופת זמן אתה נוסע, אבל בעיקרון מאחר ומדובר בחיסון מומת אני לא רואה בעיה במתן החיסון. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים