תינוק בן 4 חודשים וחיסון חצבת

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/08/2017 | 13:08 | מאת: אריאלה

היי, אנחנו חושבים לנסוע בסוכות עם תינוק בן 4 חודשים לאירופה. מתלבטים בין איי יוון או סלובניה. האם היית ממליץ לנו לוותר על הנסיעה מאחר ולא ניתן לחסן את ילדנו נגד חצבת? (ראיתי שניתן לתת חיסון רק מגיל חצי שנה) המון תודה!

קיים חיסון מסוים להידבק למרות שבגיל זה יש לתינוק עדיין נוגדנים פעילים שהועברו אליו מהאם במהלך ההריון והלידה. לא יודע להעריך את הסיכון באחוזים. ההחלטה אם לנסוע או לא היא שלכם. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים