נגיף הזיקה ותכנון הריון

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

29/06/2017 | 11:31 | מאת: תמר

אני ובעלי מתכננים בנובמבר טיול לאיי תאילנד ובנגקוק, אך אנו גם מעוניינים להיכנס להריון (לאחר החזרה). האם ההמלצה היא להמתין 6 חודשים או פחות? האם ניתן לבצע לאחר החזרה מחול בדיקת דם לוודא קיום הנגיף בגוף? תודה רבה!

כמה חדשים להמתין? אף אחד לא יודע במדויק. ידוע שהגבר יכול להפריש בזרע את הוירוס אפילו 6 חדשים לאחר ההדבקה. אפשר לעשות בדיקת נוגדנים. יש מקרי זיקה בתאילנד מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 הוסף תגובה

מנהל פורום רפואת מטיילים