נסיעה לצפון הודו ללא חיסון דלקת מוח היפנית

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

28/06/2017 | 01:48 | מאת: מלי

אני טסה לצפון הודו ל-3 חודשיים עשיתי את כל החיסונים הנחוצים מלבד הקדחת היפנית עקב מחיר מופרז ואני טסה עוד רגע כך שכבר אין לי זמן לזה באילו דרכים איך אני שומרת על עצמי ?? מטריד אותי קצת הנושא אשמח לעזרה תודה)

המחלה מועברת באמצעות עקיצת יתושים ולכן מומלץ לבצע את כל ההמלצות שקיבלת במרפאת מטיילים באשר לאמצעים למניעת עקיצה של יתושים. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

28/06/2017 | 15:34 | מאת: מלי

הרי זה חיסון של 2 שלבים ואני טסה עוד כמה ימים מה אתה ממליץ לעשות ?

מנהל פורום רפואת מטיילים