סיבוך של מחלת גבהים?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

25/06/2017 | 16:21 | מאת: רונית

שלום רב חזרתי מטיול בפרו. במהלך הטיול, באיזור פונו (כ- 4000), לפני שכובעיים וחצי התעוררתי בבוקר עם ראיה כפולה. ההרגשה הכללית לפני היתה כאב גרון חזק, צינון ותחושה של חום לא גבוה. היתה הקלה כלשהי בירידה לקוסקו (500 מטר פחות). אני בארץ כשבוע, יש שיפור קל אבל עדיין ראיה כפולה במיוחד בסיבוב חד של הראש ובמבט שמאלה. צפויה לבצע MRI בקרוב. האם ניתן לקשור למחלת גבהים? מה המלצתך?

ממליץ לבצע בירור במסגרת רופא המשפחה עם ייעוץ של ר. עיניים ונוירולוג לא יכול לקבוע אם מדובר בבעיה של מחלת גבהים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

מנהל פורום רפואת מטיילים