איך לקחת את כדורי אורמוקס

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

13/06/2017 | 00:33 | מאת: ביבה

ד"ר שלום, אני נוסעת ממש עוד מספר ימים בטיול מאורגן לאקוודור ידוע לי שאני רגישה בגבהים רציתי לדעת איך לקחת את כדורי האורמוקס, שלא נעימים לי ביום הראשון אנחנו לנים בקיטו הגבוהה ובבוקר יוצאים מממנה לגלפגוס כאשר חוזרים ,מגיעים לאוטבלו הגבוהה וממשיכים בסביבה ס"ה 3 ימים בגובה אח"כ יורדים ליומיים ושוב חוזרים לקיטו ליומים מאוד אודה להדרכה איך להשתמש בכדורים מקווה שאוכל להעזר בתשובתך המהירה (הרוקח לא ידע להדריך אותי) תודה מאוד ביבה

נוטלים חצי כדור (125 מ"ג) כל 12 שעות. מתחילים מגבה 2500 מטר עד יומיים לאחר הגעה לשיא.

מנהל פורום רפואת מטיילים