יתוש הזיקה - האם מסוכן או לא

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/06/2017 | 17:17 | מאת: יעל

שלום ד"ר' בעלי חזר מאפריקה לאחר שהיה שם שבוע בליבריה לצורך עבודה הוא היה כל הזמן במלון ובסביבתו, הוא קיבל חיסונים והיה עם אל תוש כל הזמן פעמיים עד שלוש מריחות ביום. הוא לא הרגיש עקיצה ולא כאב. אנחנו מנסים להכנס להריון (אני כרגע באמצע החודש לא יודעת אם כבר בהריון בעזרת ה' או שעדיין לא) . האם מותר לנו לקיים יחסים או שזה מסוכן וצריך לחכות?? (אנחנו דתיים ולא יכולים להשתמש באמצעי מניעה של גברים) אשמח לתשובה בהקדם בבקשה תודה מראש יעל

אם אתם מחפשים 100% בטחון, נסו למצא אפשרות לבצע בדיקת סיירולוגיה לזיקה מבוצע בתה"ש, לא נראה לי שיהיה מימון של סל הבריאות מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים