האם צריך להתחסן לחצבת במידה ובדיקת דם לנוגדני lgG יצאה חיובית?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/06/2017 | 13:08 | מאת: עומר

שלום רב, אני יליד 1960 ולאחרונה עקב אי הוודאות האם קבלתי בילדותי חיסון לחצבת( יתכן שלא קבלתי בכלל או שקבלתי חיסון אחד בלבד), בצעתי בדיקת נוגדני lgG והתוצאה יצאה חיובית( 1.8 כאשר הסף החנו 0.7 ). האם יש צורך להתחסן בכל זאת?

נראה שאין צורך לקבל חיסון אם את לא בטוחה לגבי מספר המנות שקיבלת, אפשר לקבל עוד מנה מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים