חיסונים למקסיקו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/10/2013 | 15:43 | מאת: גליה

אני טסה בעוד חודש למקסיקו להתנדבות בפרויקט הצלת צבי ים. הפרויקט הוא בחוף קולולה שבמחוז מיצ'וקאן באוקיינוס האטלנטי. שאלותי הן: 1)אילו חיסונים עלי לקחת? 2)מהי ההגנה הטובה ביותר מפני עקיצות? (הבנתי שיש יתושים/זבובי חול שיכולים להיות מסוכנים) 3)האם עלי לקחת תרופה/משחה מיוחדת למקרה שאיעקץ על מנת שתהיה לי בתיק..? תודה רבה על העזרה גליה

באיזה ארץ / אי מדובר? מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

07/10/2013 | 20:50 | מאת: גליה

בהמשך לשאלתי הקודמת, מדובר במקסיקו, בחלק אשר על שפת האוקיינוס השקט (ולא האטלנטי כפי שרשמתי קום) תודה גליה

מנהל פורום רפואת מטיילים