מלריה בויאטנם - האם צריך טיפול מונע

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

06/02/2017 | 23:06 | מאת: מיכל

היי, אני טסה ל3-4 שבועות לויאטנם לטיול לאורך כל המדינה במרץ. במרפאת מטיילים המליצו לי לקחת מלרון כל הטיול וגם שבוע אחרי. לחברות שלי שהיו לפני שנה ו3 שנים בויאטנם לא אמרו שצריך לקחת בכלל למרות שטיילו גם הן בכל המדינה. האם זה משנה זהירות או שיש צורך לקחת? או שהמצב השתנה מאז? תודה

בדיווחים העולמיים מופיעים בוייאטנם אזורים שבהם עדיין יש מלריה. מפות אלו ניתן לקבל במרפאות המטיילים. להערכתי ולדעת אחרים שעוסקים בתחום השכיחות של מלריה בויאטנם אינה גבוהה. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.i

מנהל פורום רפואת מטיילים