טיסה למקסיקו - פחד מהזיקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

03/01/2017 | 10:59 | מאת: אנה - מקסיקו קריביים

שלום לכולם, אני מעוניינת לטוס עם בעלי לירח דבש במקסיקו ובקריביים... לא קראתי על כתבות או בחדשות לא שמעתי על יתוש הזיקה... הייתי שמחה לדעת מהם הסיכונים... והאם קיים באזור שאני מבקשת לנסוע אליו.. ובמידה וכן- לא חשבנו על להכנס להריון בתקופה שבה נהיה בירח דבש.. אבל בהחלט לאחר מכן לא שוללים זאת... השאלה מה ההשלכותו הסיכונים תודה לעונים!

עקב תקלה טכנית לא ניתנה תשובה בזמן - אם עדיין רלוונטי, אנא הפנה השאלה שוב

מנהל פורום רפואת מטיילים