בדיקות דם חריגות וכולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

09/05/2011 | 21:47 | מאת: אריק

שלום רב, רציתי להתייעץ בהקדם לגבי מספר תוצאות חריגות בבדיקת הדם האחרונה. להלן החריגים: CHOLESTEROL=206, LDL-CHOLEST.=134.2, MCV=77.6, MCH=25.8 , VIT.D 25-OH=24.7 מה הם ההשלכות של תוצאות אלו ביחד ולחוד? מה אני אמור לעשות כדי לשפר את המצב ? בכבוד רב, אריק

שלום אריק רק רמות הכולסטרול הן בתחום פורום זה ואינני יכולה להתיחס לערכים בלי לדע פרטים רפואיים עליך (גיל, מחלות רקע תרופות ספור משפחתי וכו) ד"ר וולפוביץ

23/05/2011 | 19:20 | מאת: אריק

שלום דוקטור וולפוביץ. בתשובה לשאלתך, הגיל שלי הוא 35, ללא מחלות רקע, אדם בריא, גם במשפחה הכל בסדר גמור מבחינה רפואית. אודה לתשובתך כעת, בברכה, אריק

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול