כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

06/05/2011 | 17:26 | מאת: דגנית

אני בת 38 סובלת מתת פעילות בלוטת התריס (מולד) ומטופלת באלטרוקסין בבדקת דם לכולסטרול שנעשתה השבוע נמצא 240 גם הורי ואחי (בן 32) סובלים מבעיה זו ונוטלים תרופות אני רזה ( 50 ק"ג) ומעוניינת לדעת מה ניתן (אם ניתן) לעשות לפני נטילת תרופות ? ?

שלום דגנית קודם כל יש להיות בטוחים שתפקוד בלוטת התריס מאוזן (רמה נמוכה של TSH מעלה רמת כולסטרול) ואם כן לפני טפול תרופתי יש למצות טפול לא תרופתי (דיאטה ע"י דיאטנית מוסמכת ופעילות גופנית רוטינית). ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול