תוצאות בדיקות חריגות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

05/01/2009 | 11:30 | מאת: ענת

כבת 50. אודה על התייחסותכם לתוצאות הבדיקות שקיבלתי.שאר הבדיקות תקינות. LDH - 615 GGT - 40 GPT - 39 GOT - 34 כלורסטרול LDL - 151.6 כלורסטרול HDL - 99 כלורסטרול - 266.1 פוטסיום - 5.7 ספסיפיק גרב- U - סטרי - 1.034 קראטינין - U סמפל - 150.1 TSH - 5.86 ראקטיב פרוטאין C - 0.077000 בעיות רקע: מטופלת אך ורק באלטרוקצין 50 בגלל תת פעילות והשימוטו, לאחרונה מרגישה הפרעת קצב. בהולטר לב: פעימות מוקדמות עיליתיות וחדריות- כרגע ללא טפול תרופתי.... תקופה ארוכה לא מאוזנת בכלורסטרול ובתירואיד. בעבר הרחוק רופא המשפחה ניסה לתת לי סמבסטטין ופרבסטטין - הרגשתי חולשה וכאבים חזקים בשרירים - הפסקתי את הכדורים. מה דעתך על הנ"ל? תודה על העזרה.

שלום ענת קודם כל רוב ההפרעות שציינת הקשורות בבריאות הם מעבר לתחום של פורום זה. לגבי רמות הכולסטרול, כאשר תפקוד בלוטת התריס איננו תקין, רמות הכולסטרול אינן אמיתיות ולא ניתן להתיחס למשמעותן אלא לאחר אזון תפקוד הבלוטה. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול