רמת כולסטרול גבוהה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

07/01/2010 | 20:44 | מאת: משה

שלום דר' אלו הנתונים שלי נכון להיום - כולסטרול - 227, HDL-41.25,LDL-165 אך מה שהטריד את מנוחתי זה CRP-16.2 וCPK-489, כל שאר הערכים הם בגבול הנורמה.אני בן 37 היסטוריה של אסטמה, השאלה היא מה משמעות הערכים הגבוהים שהטרידו אותי תודה

שלום משה מכיון שלא פרטת מצבך הרפואי(מחלות ספור משפחתי עשון תרופות שאתה נוטל) אינני יכולה להתיחס לשאלתך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול