פיטו-גארד במקום סמווסטטין

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

21/12/2008 | 14:59 | מאת: אילת

אני לוקחת סמווסטטין מזה שנה, ואכן ערכי הכולסטרול ירדו מ-246 ל-167. ערך הרע 91. האם אני יכולה לעבור לתרופה הצמחית פיטו-גארד, ואולי לסירוגין?

שלום אילת התרופה הצמחית פיטו גארד פועלת להורדת כולסטרול בדרך השונה מהדרך בה פועל סימבסטטין ולכן ניתן לשלב שני טפולים אלה. התגובות לטפולים השונים הן אינדיבידואליות ולכן לא אפשרי לשער מראש איזו השפעה תהיה לפיטוגארד, אבל בכל מקרה לא הייתי ממליצה לעשות שנויים כאלה ללא תאום עם רופא המשפחה בברכה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול