טיפול בכולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

04/01/2010 | 09:42 | מאת: איריס

בוקר טוב, אני בת 43 ויש לי כולסטרול גבוה 250, הרופא נתן לי כדורים שגרמו לי לנשירה קשה האם יש דרך אחרת להוריד כולסטרול ללא שימוש בכימיכלים?

שלום איריס כדי לקבוע כמה יש להוריד כולסטרול צריך להתחשב בכל ערכי השומנים (טריגליצרידים, LDL וכו) וכן במצב הרפואי ובספור המשפחתי של המטופל. מכיון שלא ציינת פרטים אינני יכולה להתיחס לשאלתך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול