סיכון

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

20/12/2009 | 11:36 | מאת: עודד

שלום, האם עכשיו שרמות הכולסטרול המומלצות השתנו, אנשים שהם בעלי כולסטרול LDL 100 הינם בסיכון? מבחינה זו, האם כדאי לי לפנות לרופא המשפחה? תודה

שלום עודד ההמלצות לגבי ערכי הכולסטרול הרצויים הן אינדיבידואליות ונקבעות ע"פ מכלול גורמי הסכון והמחלות שיש לכל פציינט. לגבך ספציפית, עליך אכן לפנות לרופא המשפחה כדי שיעריך הסכון אצלך ויקבע לאיזו רמה יש להוריד את רמת הכולסטרול שלך. בהצלחה ד"ר ווחפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול