מתלבטת אם לקחת כדורים להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

17/12/2009 | 18:59 | מאת: פרח

שלום רב, ברצוני לדעת אם כדאי ליטול כדורים להורדת כולסטרול. אני בת 52 ותוצאות הבדיקות הן: כולסטרול 214 LDL 141 HDL 61 רופאת המשפחה ממליצה ואני מתלבטת היות ואני חושבת שמוקדם מידי לקחת. תודה רבה, פרח

שלום פרח כולסטרול LDL שלך מעט גבוה אבל ההחלטה האם לטפל תרופתית או לא מתבססת על מכלול מצבך הרפואי שלא פרטת וע"כ לא ניתן ליעץ במדויק. בגדול יש לנסות קודם טפול לא תרופתי (דיאטה בהנחית דיאטנית מוסמכת) ופעילות גופנית רוטינית. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול