טריגליצרידים

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

17/12/2009 | 18:37 | מאת: צ'יקו

בבדיקת הדם שעשיתי התקבל ערך של 334 ( כולסטרול מצויין כמו כן שאר הבדיקות טובות )מה המלצתכם לטיפול ? האם יש תרופות טבעיות להורדת הערך ? דרך אגב לביתי ( בת 15) יש 215

שלום ציקו טריגליצרידים מאד רגישים לטפול לא תרופתי וע"כ בערכים לא מאד גבוהים (קטנים מ 500) ניתן להורידם באמצעות דיאטה (בהנחית דיאטנית מוסמכת) ופעילות גופנית רוטינית. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול