לוטם 4 קרית ביאליק

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

17/12/2009 | 18:14 | מאת: אהובה

ד"ר וולפוביץ שלום רב, אני מטופלת בכדור ליפטור 10 מ"ג 1 ליום. מזה תקופה מסויימת קיימת נשירת שער, (השינוי היחידי .שחל אצלי מאז קבלת הכדור) אבקש לברר האם יש השפעה כתוצאה מלקיחת הלפיטור, ומה יקרה במידה ולא אטול כדור תקופה מסויימת בכדי לברר האם זה נכון. תודה מראש אהובה.

שלום אהובה נשירת שיער לא מוכרת כתופעת לואי אופינית לליפיטור למרות שאף פעם לא ניתן לשלול כל תופעה שהיא. בכל מקרה ההשפעה המזיקה של כולסטרול מצטברת במשך זמן ארוך ואין השפעה ישירה להפסקה זמנית של הטפול. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול