גלולות וכולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

16/12/2009 | 19:40 | מאת: אבישג

שלום רב, האם יש אפשרות שנטילת גלולות מסוימות למניעת הריון יכולות לגרום לעלייה ברמת הכולסטרול והטריגליצרידים בדם? אם כן, כיצד אפשר למנוע את זה?האם החלפה של גלולות יכולה לעזור או שאני חייבת להפסיק איתן בכלל?

שלום אבישג גלולות אכן יכולות להשפיע על רמות השומנים ןהשפעה זו היא אינדיבידואלית כך שרק הפסקת הטפול ומעקב יאפשר אבחנה כזו אצלך. ממליצה להתיעץ עם רופאך האישי בקשר לכך. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול