ההמלצות החדשות לכולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

14/12/2009 | 09:26 | מאת: תיקי

שלום, רופא המשפחה שלי יידע אותי שיש רמות כולסטרול מומלצות חדשות וכי דבר זה הופך הרבה אנשים שעד כה לא היו בקבוצות סיכון, להיות חלק מהן. אני בת 48 ולפי הרמות המומלצות החדשות אני נמצאת בסיכון. רציתילדעת היכן ניתן לקרוא על כך וכן מה הטיפול המומלץ? הרופא שלי המליץ לי על השילוב של איזיטרול וסטטין ורציתי לדעת האם יש לשלב עם תזונה או תוספי מזון. תודה

שלופ תיקי ההמלצות הרפואיות של החברה הישראלית לטרשת עורקים נמצאות באתר "הנחיות קליניות" של ההסתדרות הרפואית בישראל, אבל אלה הנחיות המיועדות לרופאים ואני ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה ע"מ להתאים לך הטפול האופטימלי הספציפי. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול