תוצאות בדיקות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

13/12/2009 | 12:37 | מאת: אוסנת

האם יש לפחד ? האם התוצאות גבוהות מידי? מה זה מעיד? אציין שאני חודש וחצי אחרי לידה והיתה עלייה משמעותית במשקל. אודה לתשובתך. ערכי נורמה יחידות שם בדיקה תוצאה 120- 30 U/L 128 ALK. PHOSPHATASE 2 150- 10 mg/dl 230 TRIGLYCERIDES 3 200- 100 mg/dl 238 CHOLESTEROL 4 120- 50 mg/dl 41 CHOLESTEROL- HDL 130.0- 0.0 mg/dl 151.0 CHOLESTEROL-LDL calc - mg/dl 197 NON-HDL_CHOLESTEROL

שלום אוסנת ערכי השומנים שלך מעט גבוהים ואין דחיפות בצורך לאזנם. מכיון שלא ציינת פרטים על הרקע שלך קשה לי להתיחס ספציפית לבעיתך,אבל בד"כ מתחילים בטפול לא תרופתי (דיאטה בהמלצת דיאטנית מוסמכת ופעילות גופנית רוטינית). בכל מקרה ממליצה לפנות לרופא המשפחה ע"מ להתאים הטפול האופטימלי. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול