תופעות לוואי - 18.11

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

10/12/2009 | 17:50 | מאת: ליאורה

שלום, כתבתי זה עתה שאלה בעקבות תשובתך מ-18.11 לשאלה קודמת שלי בנדון. מאחר שזה היה לפני מס' שבועות, אני מבקשת להפנות תשומת לבך לשאלתי החדשה (המוצגת כנראה בדף קודם), כדי שהיא לא תיפול בין הכיסאות. תודה. ליאורה

שלום ליאורה ראי תשובתי ב 18.11 ד"ר וולפוביץ

14/12/2009 | 08:55 | מאת: ליאורה

ד.נ. מאחר שרופאיי אינם מאמינים שתוספי תזונה יכולים לפתור בעיית כולסטרול, ומאחר שרמת הכולסטרול שלי גבולית, אילו תוספים ספציפיים עשויים לדעתך להוות, במצב שכזה, תחליף יעיל לסטטין- תחליף שכדאי לפחות לנסותו? ליאורה

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול