רמת כולסטרול גבוהה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

09/12/2009 | 16:52 | מאת: אתי

אני בחור בת 53 ולאחרונה עשיתי בדיקות דם . הכולסטרול שלי בפעם הראשונה עלה במקצת , ואני דואגת . הנה התוצאות : CHOLESTEROL - 220 TRIGLYCERIDES - 73 CHOLESTEROL - HDL - 56 CHOLESTEROL - LDL CLAC - 149 CHOLESTEROL/HDL - 4 NON-HDL?_CHOLESTEROL - 144 זו פעם ראשונה שהכולסטרול שלי מעל הנורמה , אני עושה כושר והליכות מידי יום . ואני בספק, ממה יש לי כולסרטול גבוה. דבר אחרון, התלבטתי האם בגילי מותר לקפוץ בחבל . כאשר ניסתי ראשי כאב קמעה . תודה רבה .

שלום אתי באופן כללי רמות השומנים נקבעות מלידה בד"כ והנטיה שלהם לעלות מתגברת עם הגיל. בשלב ראשון יש למצות טפול לא תרופתי בבעיה (דיאטה ע"י דיאטנית מוסמכת ופעילות גופנית רוטינית)-כל זה בהנחית רופא המשפחה טעליך לפנות אליו

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול