כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

07/12/2009 | 20:37 | מאת: ליאת

בבדיקות ד שגרתיןת שעשיתי נמצא כולסטרול גבוה - 200 ,אני בת 35 ,רזה ,שומרת על תזונה בריאה (ללא שמן ,בצקים ומתוקים)איך יתכן שבכל זאת הכולסטרול שלי גבוה? יש לציין שבבדיקות דם שעשיתי בעבר רמת הכולסטרול היתה תקינה , מה ניתן לעשות?

שלום ליאת ברוב המקרים הנטיה לרמות גבוהות של שומנים היא מולדת ומתגברת עם הגיל. לא ציינת רמות של LDL או HDL וע"כ אינני יכולה להיות מספיק ספציפית בתשובתי, אבל רמת כולסטרול כללי 200 היא בד"כ תקינה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול