בעיית כולסטרול ובדיקת דם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

06/12/2009 | 15:30 | מאת: OLEE

כולסטרול!!! הייתי אמורה לעשות בדיקת דם היום ושכחתי מיכך ולצערי אתמול אכלתי בשר כבש(לא מאוד שמן....אבל) נבהלתי כי אני בטוחה שתהייה לכך השפעה משמעותית על בדיקות הדם מזה שלשה חודשים לא נגעתי בשניצל שהיה מנת חלקי היומיומית ובשר אדום כימעט לא פה ושם איזה סטטיק שניים הכולסטרול שלי היה גבוהה בבדיקה הקודמת וזה גם ביגלל שאכלתי מנת כבד לא קטנה יומיים קודם ועל כן הרופא שלי החליט שאעסוק בספורט וניבדק שוב אחרי כמה חודשים מה עושים כמה ימים יהייה לכבש הזה השפעה על בדיקת הדם שלי? עשיתי טעות חמורה תודה

שלום אין למזון השפעה מאד משמותית על רמת הכולסטרול אלא על רמת טריגליצרידים. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול