האם חייבת טיפול תרופתי

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

04/12/2009 | 19:45 | מאת: מילקי

שלום רב לד"ר אפרת, בת 46, בריאה בד"כ ללא מחלות רקע. שני ההורים מטופלים לכולסטרול. תוצאות בדיקות דם אחרונות: סוכר - 107. כולסטרול כללי - 254 טריגליצרידים - 122 HDL - 63 LDL - 166 NON HDL - 191 הייתי מבקשת לדעת האם ברמות אלה כדאי להתחיל עם טיפול תרופתי כפי שרוצה רופא המשפחה או שמא ניתן לנסות ולאזן עם מוצרים טבעיים. תודה מראש, מילקי.

שלום מילקי יש לך נטיה לרמת סוכר מעט גבוהה (אם אכן היית בצום בעת לקיחת בדיקת הדם) ורמות גבוהות של כולסטרול. באנשים בריאים ברמות כאלה ניתן לנסות לפני טפול תרופתי טפול ע"י דיאטה מתאימה (בהנחית דיאטנית מוסמכת) ן]עילות גופנית ורק אם אין שפור מספק לשקול טפול תרופתי. ד"ר אפרת וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול