תוצאות בדיקת דם אחרונה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

03/12/2009 | 20:06 | מאת: נילי

שלום לך דר' אפרת, גילי 49,אני מעשנת,במשפחתי אין היסטוריה של מחלות לב. בבדיקת הדם האחרונה שעשיתיהשבוע,נתתי לראשונה את דעתי לערכי הכולסטרול והם:כול' טוטאל-202 ,טריגלצרידים-70.9 ,hdl-66 , ldl-122 .בבדיקות הדם הקודמות,הערכים נעים פחות או יותר סביב מספרים אלו.איני נוהגת לעשות בדיקות דם באופן קבוע ורופאת המשפחה לא העירה לי מעולם בנושא זה.שאר הערכים בבדיקה הם נמוכים או ממוצעים.אציין שאת הבדיקה ערכתי לפני ניתוח מתוכנן בעיין וביקשתי לעשות גם בדיקה מקיפה יותר,אציין גם שאורח חיי לחוץ ולא מסודר תזונתית ופעילותי הגופנית מועטה.בשנים האחרונות החלה אי סדירות במחזור הווסת ותופעות נוספות.אשמח לקבל תשובתך. תודה,נילי.

שלום נילי רמות השומנים בדמך תקינות. ממליצה על מעקב בלבד. ד"ר וולפוביץ

06/12/2009 | 18:21 | מאת: נילי

דר' אפרת על התשובה המהירה.

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול