כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

24/09/2009 | 18:46 | מאת: אסף

שלום רב. בבדיקת הדם האחרונה התקבלו אצלי התוצאות הבאות: כולסרול כללי - 253 LDL - 174 HDL - 43 כל שאר הפרמטרים (טריגליצרידים, סוכר וכדומה) תקינים לחלוטין. אין לי שום בעיות בריאותיות, משקל תקין, עד לאחרונה התאמנתי קבוע במכון כושר (לא שעכשיו אני בטטה...), אולם שני הוריו מטופלים בכדורים להורדת הכולסטרול. שאלתי היא, האם אני בדרך המהירה והבטוחה לנטילת כדורים בעצמי או שיש משהו שניתן לעשות כדי להימנע מהגעה למצב הזה? תודה רבה וחתימה טובה.

29/09/2009 | 20:54 | מאת: אסף

אני מניח שגם גיל רלוונטי - 31.

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול