שאלות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

22/09/2009 | 23:39 | מאת: אבי

האם כדורים שניתנים לאחר צינטור גורמים לתחושת חום ברגלים שמתפשטות לכול הגוף כמו סימבקור ,טבעפרין, נרמלול , פלאבקס, סימבלתא, חומצה אלפא ליפואית,מטפורמין, פרבליפ,טריטייב ואם הם לא גורמות אז מימה תחושת החום בעיקצוצים שמגיעות מהרגלים מירכים לכול הגוף??. מה לעשות.

שלום אבי סימבקור ופרבליפ עלולות לגרום לכאבי שרירים. שאר התרופות אינן בתחום פורום זה וכן בעית העיקצוצים. ממליצה לך לפנות לרופא המשפחה לברור. שנה טובה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול