בדיקת דם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

11/12/2008 | 16:08 | מאת: זוקי

אני בת 18 ללא בעיות בריאות בבדיקת דם שעשיתי לאחר 8 שעות צום יצא לי כולסטרול=190 hdl=63 ldl=115 טריגליצרידים=56 tsh=5.8 t3=1.8 t4=14.6 סידן=10.7 מה דעתך. על התוצאות הרבה תודה.

שלום זוקי תוצאות בדיקות הדם הקשורות בשומנים בדם (כולסטרול וטריגליצרידים) אצלך הן תקינות. עושה רושם שתפקוד בלוטת התריס וכן רמת קלציום (אינני יודעת מה ערכי היחוס במעבדה שלכם) מעט גבוהים-כדאי שתפני בענין זה לרופא המשפחה-הנ"ל מחוץ לתחום פורום זה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול