נשירת שיער

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

04/12/2008 | 16:50 | מאת: נילי

אני מקבלת סימבסטטין מזה כשלושה חודשים. הכולסטרול אכן ירדץ האם זה גורם לנשירת שיער?

שלום נילי נשירת שיער איננה מוכרת כתופעת לואי של סימבסטטין, אבל ברפואה הכל יכול להיות ויתכן שזו תופעה נדירה. במידה ואין מוצאים סיבה אחרת לנשירה-אני מציעה להפסיק זמנית טפול זה ולראות אם הנשירה פוסקת. כמובן שכל מהלך כזה חייב להיות בתאום ובתכנון רופא המשפחה בהצלחה! ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול