כדורי שומן מתחת לעור

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

27/05/2009 | 13:03 | מאת: רמי בוש

אני בן 44 לוקח תרופה להורדת טריגליצרידים מזה 5 שנים בנוסף לכך אני סובל מגדילת כדורי שומן תת עוריים מגיל 20 שזה כנראה משהו תורשתי ... בשנה האחרונה קצב הגדילה הואץ בקצב מדאיג ואפשר לומר שכל הגוף שלי מתמלאי בכדורי שומן (שכחתי את השם המקצועי של התופעה) שאלתי היא: האם ניתן להפחית את התופעה או לעצרה כליל. בברכה רמי בוש

שלום רמי ע"פ תאורך התופעה שאתה סובל ממנה אינה בתחום פורום זה-יש לפנות אולי לפלסטיקאי ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול