עודף כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

11/10/2014 | 19:27 | מאת: לי

שלום, אני אישה בת 64, ותוצאות בדיקות הכולסטרול שלי להלן. האם לדעתך אני צריכה טיפול תרופתי? ראוי לציין שתזונתי היא ללא שומן, ללא מטוגן, ללא סוכר, ללא לקטוז וללא גלוטן. Cholesterol - 208.8 Triglycrides- 63 Cholesterol hdl - 75 Cholesterol LDL - 121.7 Non hdl cholesterol - 134 תודה רבה מראש, לי

שלום לי אם את בריאה לא מעשנת וללא ספור משפחתי של מחלת לב מוקדמת רמת LDL שלך לא מצריכה טפול תרופתי כרגע אלא מעקב בלבד ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול