שלום וברכה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

28/08/2014 | 19:27 | מאת: דודי

שלום דר וולפוביץ בן 37 פונה בנושא תוצאת בדיקת פרופיל שומנים האם גבוהה מעל הנורמה ומצריך טיפול תרופתי? CHOLESTEROL 222.0 TRIGLYCERIDES 221 CHOLESTEROL- HDL 40 CHOLESTEROL-LDL 137.7 NON-HDL_CHOLESTEROL 182 BMI- 27 ללא סכרת לא מעשן בברכה

שלום לגבי טריגליצרידים , רמתם גבוהה מעט וניתן לתקנה ע"י טפול לא תרופתי (דיאטה ע"י דיאטנית מוסמכת ופעילות גופנית רוטינית). לגבי ערך LDL כולסטרול הרצוי-נקבע אינדיבידולאלית לכל אחד לפי רקע רפואי, ספור משפחתי וכו. מכיון שלא פרטת כל הרקע הרפואי שלך ,אינני יכולה להנחות ספציפית, אבל בהחלט גם כאן דיאטה יכולה להועיל ויש להתחיל כך ואח"כ להתיעץ עם רופא המשפחה אם התוצאות מספקות או שיש צורך בטפול נוסף. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול