חריגות ברמות טריגליצרידים וכולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

19/08/2014 | 21:56 | מאת: אמיר

אני בן 41.5, גובה 1.80, משקל 92, לאחרונה עשיתי בדיקות דם ואלה התוצאות כולסטרול 158 טריגליצרידים 588 32 Hdl Non hdl 126 C-reactive protein 5.03 Neut% 65.5 Lym% 23.7 האם תוצאות אלו מחייבות טיפול תרופתי, או שאפשר לנסות ולהפחית את רמות הטריגליצרידים גם בלי ? (עי חזרה לפעילות גופנית והפחתת משקל, דבר שאני מעדיף, שכן לא נהגתי עד עכשיו לקבל תרופות)

24/08/2014 | 14:02 | מאת: דורון בן

בכל מקרה לגבי כולסטרול גבוה בגיל כזה יש תרופות אבל אני חושב שאם אתה מתחיל לקחת אז כדאי לך ליטול גם בנוסף יוביקווינול שמתאים למי שמתחיל לקחת תרופה להורדת כולסטרול גבוה. הכי טוב שתראה מה הרופא שלך אומר על התוצאות ומשם תתקדם.

שלום אמיר טריגליצרידים מגיבים היטב לטפול לא תרופתי (דיאטה ע"י דיאטנית מוסמכת+פעילות גופנית רוטינית). ממליצה להתחיל בהקדם בטפול זה ואז יש סכוי טוב שלא תצטרך טפול תרופתי בנוסף. בכל מקרה ממליצה שרופא המשפחה ילווה התהליך.\ בהצלחה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול