תוצאות חריגות

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

16/08/2014 | 21:10 | מאת: lili

לרופאה שלום וברכה אני בת 60 שוקלת 77 קג בהליך מתמשך של דיאטה סובלת מפיברומיאלגיה בעבר לקחתי קרסטור להורדת שומנים וכולסטרול גרם לי לכאבים שרירים בנוסף לכאבי הפיברומיאלגיה שאני מאד סובלת בבדיקה האחרונה כולסטרול 240 גלוקןז 117 ldl 143.8 hdl 44 non hdl colesrerol 196 טריגיליצרידים 263 האם אני חייבת לחזור לקרסטור חרף כאבי השרירים או שיש אפשרות לכדור אחר אני הולכת כל יום 45 דקות בימים שאני סובלת פחות מכאבי הפיברו אני מודה לך על התייחסותך

שלום הטריגליצרידים וכן LDL כולסטרול מעט מעל הנורמה. טריגליצרידים אמורים לרדת עד 150. רמת LDL רצויה נקבעת לפי רקע רפואי ואחר ולא פרטת אז לא אוכל לקבוע מהו הערך המומלץ עבורך. בכל מקרה ממליצה להיעזר בדיאטנית מוסמכת ולטפל קודם כל ע"י דיאטה. במידה ורופא המשפחה יקבע בהמשך שיש צורך גם בטפול תרופתי יש תרופות נוספות מחוץ לקרסטור שניתן להשתמש. מומלץ לפנות לרופא המשפחה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול