כולסטרול גבוהה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

05/08/2014 | 21:40 | מאת: חנן

שלום, אני בן 36 בריא בדרך כלל . לא ישן טוב כבר תקופה של יותר מ3/4 שנים . עושה בדיקות דם שיגרתי שנתי. הפעם עלו דרסטי הטרגליסריד מ85 שנה שעברה ל143 הldl כולסטרול הוא 145 הnon hdl כולסטרול הוא 174 Hdl cholesterol =51 עד כדי כך גרוע?? תודה מראש

שלום חנן כל השומנים שלך תקינים חוץ מ LDL שהוא מעט גבוה. יתכן ובערכים כאלה טפול לא תרופתי יכול לפתור הבעיה. בכל מקרה מציעה לך לפנות לרופא המשפחה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול